Τετάρτη, Μαΐου 21, 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΑΤΣΗ – ΠΑΜΠΟΥΚΗ – ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ «ΦΙΛΕΤΟ»!

 ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΛΑΤΣΗ – ΠΑΜΠΟΥΚΗ – ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ «ΦΙΛΕΤΟ»!
Στην σκιά των τρομερών αποκαλύψεων για το σχέδιο Πυθία!

Σήμερα το HellasForce φέρνει στην δημοσιότητα μία αποκάλυψη – βόμβα που επαναφέρει το ερώτημα: «Ποιός κυβερνά αυτόν τον τόπο»; Πριν από λίγες ημέρες όλοι διαβάσαμε τις σοκαριστικές αποκαλύψεις για τις συνομιλίες πρακτόρων και υψηλόβαθμων συνεργατών του Σαμαρά και του Παπανδρέου. Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το Crash, οι συνομιλίες που κατέγραψε ο υπερκοριός στην διάρκεια της έρευνας για το σχέδιο Πυθία, τις φονικές πυρκαγιές και τις υποκλοπές, περιείχαν δύο «βρώμικα» επιχειρηματικά σενάρια. Στο ένα ήταν η συμφωνία με το Ελληνικό που όλοι χαίρονται διότι είχε «αίσιο τέλος» και στο άλλο, φέρεται να συμμετείχε ο «Χάρης», Παμπούκης σύμφωνα με το περιοδικό, που ήταν «θυμωμένος» γιατί η συμφωνία αργούσε να κλείσει.
Πως είναι δυνατόν πράκτορες που κατηγορούνται για κατασκοπεία, μαζικές δολοφονίες αμάχων και έσχατη προδοσία να εμπλέκονται με τον Ρόντος, υψηλόβαθμο στέλεχος του Μαξίμου και «δουλειές της παραλίας» είναι κάτι που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε.
Τα ντοκουμέντα που θα δείτε αφορούν συνάντηση του νυν δημάρχου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, με πρόσφατο το σκάνδαλο ξεπουλήματος του Αστέρα για το οποίο ο ίδιος περηφανευόταν, μαζί με την κ. Λάτση αλλά και τον τ. υπουργό, Χάρη Παμπούκη!
Αν θυμηθούμε και τις αποκαλύψεις του τ. Υπουργού Θανάση Γιαννοπουλου για βρώμικα τρίγωνα πολιτικών και επιχειρηματιών με στόχο την παραλία, φαίνεται πως η μαύρη σκιά της διαπλοκής έχει απλωθεί σε όλο το παραλιακό μέτωπο από τον Πειραιά εως την Βάρκιζα. Οι ευθύνες των πολιτών είναι πλέον τεράστιες.

Hellas Force


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.