Παρασκευή, Απριλίου 11, 2014

Ο YΦ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Δ. ΚΟΥΡΚΟΥΛΑΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

 Μικρογραφία
Απέρριψε τα περί αδιαφάνειας ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Κούρκουλας απαντώντας στις αναφορές των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για την καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας στη Μεσόγειο, και τις θέσεις των φορέων.


Έπλεξε το εγκώμιο του Οργανισμού Απαγόρευσης Χημικών Όπλων , αντί ουσιαστικών απαντήσεων και προσπάθησε να καθησυχάσει τους φορείς επικαλούμενος τον ειδικό επιστήμονα επί Μεσογειακών Σπουδών καθηγητή κο Σεϊμάνη , αντί των ειδικών στο αντικείμενο , που έχει ανέβει και ελέγξει το πλοίο πάνω στο οποίο θα γίνει η καταστροφή.

Παρέλειψε έντεχνα ωστόσο να πει στους παριστάμενους ότι ο επιστήμονας που ήδη τρείς φορές έχει θητεύσει στον οργανισμό για τα χημικά προαλείφετε εκ νέου για τη θέση του διευθυντή επαλήθευσης.

Ιδιαίτερες αναφορές από τον υφυπουργό και στο επικοινωνιακό μπάτζετ που επιχείρησαν υπό το βάρος των αντιδράσεων και οι Αμερικανοί πάνω στο Cape Ray.
Συστάσεις παράλληλα του ιδίου αναφορικά με το χειρισμό του θέματος και τους φόβους για τον τουρισμό. Δεν κινδυνεύει είπε, από τη ρήψη χημικών στη θάλασσα που δεν πρόκειται να γίνει καθώς υπάρχει η εγγύηση του οργανισμού , αλλά από κακόπιστους που θα εκμεταλλευτούν το θέμα και θα προκαλέσουν πρόβλημα.
984radio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.