Παρασκευή, Απριλίου 18, 2014

Απλήρωτοι παραμένουν από το Σεπτέμβρη του 2013 οι πέντε συμβασιούχοι εργαζόμενοι στα ΚΔΑΠ του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

 
Απλήρωτοι παραμένουν από το Σεπτέμβρη του 2013 οι πέντε συμβασιούχοι εργαζόμενοι στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.


Η εξέλιξη αυτή θέτει ευθέως σε κίνδυνο τη συνέχιση των δραστηριοτήτων του ΚΔΑΠ που είναι ιδιαίτερα σημαντικές για γονείς και παιδιά. 

Παρά το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι συνεχίζουν να διαπαιδαγωγούν, να προσφέρουν στα παιδιά σπάνια γνώση και καλλιέργεια, ξέροντας ότι βρίσκονται κυριολεκτικά "στον αέρα". Ενόψει των εορτών του Πάσχα, βιώνουν για μια ακόμα φορά την αβεβαιότητα και την απόγνωση για το μέλλον τους.

Ζητάμε από τη διοίκηση του Δήμου και τις αρμόδιες υπηρεσίες να επιληφθούν άμεσα του θέματος και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι τα δεδουλευμένα τους. Οσοι παράγοντες της διοίκησης του Δήμου, διαρρέουν ότι η κα. Επίτροπος τούς είπε αυτολεξεί ότι "οι θέσεις εργασίας των εν λόγω υπαλλήλων του ΚΔΑΠ είναι στον αέρα", να εξηγήσουν άμεσα τι εννοούν.

Η Λαϊκή Συσπείρωση έκανε παρέμβαση σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αλλά απάντηση δεν πήρε...

Ας αφήσουν για λίγο οι ιθύνοντες τις προεκλογικές τους ενασχολήσεις και τις φιέστες εγκαινίων. Οι οικογένειες των εργαζομένων και οι οικογένειες που έχουν τα παιδιά τους στο ΚΔΑΠ αγωνιούν και αξίζουν περισσότερης προσοχής από τα προεκλογικά κουκιά...

Κώστας Πασακυριάκος - Δημοτικός Σύμβουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης
 
Πηγή: www.notiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.