Πέμπτη, Μαρτίου 06, 2014

Ο Αλέξης Μητρόπουλος ξεκαθάρισε ότι βρίσκεται ακριβώς απέναντι από όσα λέει ο Γιώργος Σταθάκης

mitropoulos
Εξηγώντας την άποψή του για την οικονομία στον Alpha 96,5 F.M. Θεσσαλονίκης και στην εκπομπή «Φαύλος κύκλος» του Αντώνη Κουμιώτη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος ξεκαθάρισε ότι βρίσκεται ακριβώς απέναντι από όσα λέει ο Γιώργος Σταθάκης, επίσης του ΣΥΡΙΖΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ερωτηθείς εάν συμφωνεί με τις απόψεις Σταθάκη, ο κ. Μητρόπουλος απάντησε: «Το αντίθετο ακριβώς και το έχω γράψει στα περισσότερα βιβλία μου, ότι όχι μόνο να διατηρηθούν οι οικονομικοί συντελεστές, αλλά να μειωθούν ως προς τις ευρύτερες οικονομικές κατηγορίες, οι οποίες έχουν πληγεί από το μνημόνιο. Υπό αυτή την έννοια, ένα σύστημα αναδιάταξης της Οικονομίας θα στηριχθεί στην δραστική μείωση των φορολογικών συντελεστών».
Ερωτηθείς εάν η διάσταση αυτών των απόψεων θεωρεί ότι δημιουργεί πρόβλημα στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μητρόπουλος τόνισε: «Αυτό είναι και το μεγαλείο του ΣΥΡΙΖΑ, γι’ αυτό και θα εκτιναχθεί στα εκλογικά και δημοσκοπικά του ποσοστά. Υπάρχει δημοκρατική συμπεριφορά και βεβαίως διατύπωση κάποιων παραλαγών των απόψεων των κεντρικών απόψεων. Υπό αυτή την έννοια θεωρώ δεν υπάρχει πρόβλημα από την διαφορετική εκφώνηση διαφόρων πολιτικών και οικονομικών μας προτάσεων».
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.