Παρασκευή, Μαρτίου 14, 2014

Η "ΑΓΙΑ" ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΗΜΟΥΠΟΛΗΣ

 
Τα πολύ παλαιότερα χρόνια υπήρχε μια πόλη η Ασημούπολη,που αργότερα με ένα νόμο που λεγόταν "Καλλικράτης" συνενώθηκε με το Γρεκό. Και έκαναν την Γρεκοασημούπολη.

Όταν η Ασημούπολη δεν είχε συνενωθεί ακόμα με το Γρεκό, είχε την ακροδεξιά "αγία" τριάδα της! Την αποτελούσαν ένας δάσκαλος, ένας καθηγητής παραπαιδείας και ένας τζαμάς!
Τα χρόνια πέρασαν. Μετά από μια εκλογική διαδικασία το 1006, όταν όλη η δημοκρατική παράταξη με επικεφαλής έναν παλιό σοφό, ενώθηκε σαν μια γροθιά για να διώξει ένα νεοφιλελεύθερο συνοθύλευμα που διοικούσε εκείνη την εποχή την Ασημούπολη, με έναν αυταρχικό εκατόνταρχο,  και δυο αντιεκατόνταρχους, η "αγία" χουντική τριάς διαλύθηκε. 
Μετά ήρθε ο "Καλλικράτης", το 1010,και ενώ στην αρχή συνενώθηκαν σε μια παράταξη, όλοι οι προοδευτικοί και αριστεροί πολίτες για να αντιπαλέψουν την ξένη φεουδαρχία, μετά κάποιοι ετέθησαν εκτός παράταξης ως γραφικοί και ανιστόρητοι! 
Λίγο πριν τις εκλογές του 1014,και ενώ η ξένη φεουδαρχία, βρισκόταν στο φόρτε της, οι σοφοί της εποχής είπαν να αναδομήσουν τη λαική παράταξη που διοικούσε. 
Επέλεξαν λοιπόν γι αυτό αντί αγωνιστές, ανθρώπους σπουδαγμένους που προερχόταν από το κόμμα που μέχρι πριν λίγο καιρό κατηγορούσαν το ΣΗΜΙΣΟΚ! Αλλά ανάμεσα σε εκείνους που επέλεξαν για νέους συντρόφους τους επέλεξαν και τον αντιεκατόνταρχο (τον τζαμά της "Αγίας" ακροδεξιάς τριάδας) του συνοθυλεύματος που προαναφέραμε.
 Ο εκατόνταρχος μαζί με τον άλλο αντιεκατόνταρχο (ως καθηγητές και οι δυο) είχαν συνεργαστεί με ένα φέρελπι και φιλόδοξο νέο, που όμως μπερδεύτηκε και αντί να εκφράσει τη νέα γενιά της εποχής, εξέφρασε το θλιβερό κατεστημένο. Ο τρίτος της "Αγίας" ακροδεξιάς τριάδας (ο δάσκαλος) λόγω ηλικίας είχε πάει σπίτι του!
 Το γέλιο που έπεσε μετά από όλα αυτά, από τους δυστυχείς κατοίκους της Γρεκόασημούπολης δεν περιγράφεται...
Συνεχίζεται........

*ΠΑΣΑ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΥΠΑΡΚΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΝ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.