Σάββατο, Μαρτίου 29, 2014

Συγκέντρωση για παραλιακό μέτωπο και Ελληνικό την Κυριακή 30/3/2014. Στην Αργυρούπολη στις 11 π.μ., στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης»

 
Η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ διοργανώνει την Κυριακή 30/3/2014,συγκέντρωση για το παραλιακό μέτωπο και το Ελληνικό.

Στην Αργυρούπολη στις 11 π.μ., στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης».
Θα μιλήσουν ο Θανάσης Παφίλης, υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής, ο Γιώργος Μαυρίκος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα, και ο υποψήφιος δήμαρχος Αργυρούπολης - Ελληνικού Θοδωρής Λιάππης.
Οι εργαζόμενοι των περιοχών του παραλιακού μετώπου πρέπει να έχουν ως κριτήριο ψήφου στις ερχόμενες εκλογές τη στάση όλων των πολιτικών δυνάμεων απέναντι στην ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση ελεύθερων χώρων, όπως το πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού και οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.
Με ανακοίνωσή της, η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ καλεί σε αγώνα τους εργαζόμενους της περιοχής για να μην ιδιωτικοποιηθεί και να μην εμπορευματοποιηθεί το πρώην Αεροδρόμιο του Ελληνικού. Να διεκδικήσουν υποδομές που να καλύπτουν τις λαϊκές ανάγκες και όχι τα κέρδη των μονοπωλίων.
Πηγή:Ριζοσπάστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε σχολιασμό, αρκεί να μην είναι απρεπής. Τα αισχρόλογα θα διαγράφονται άμεσα.